Masimo fonds nesniedz redakcionālu ieguldījumu.

Masimo fonds nesniedz redakcionālu ieguldījumu.

vai? Kā tas ir iespējams? Kas zina, bet realitāte ir tāda, ka visas manas veselīgā dzīvesveida prakses neizslēdza manu resnās zarnas vēža risku 100 procentiem. Par laimi, polipi tika izņemti, pārbaudīti un izrādījās labdabīgi, taču jāuzsver, ka, ja tie tiek atstāti novārtā, tie dažkārt var pārvērsties audzējos (vēža veidojumos).

Citas Braienta Stamforda kolonnas:

Sliktākā veselības problēma, kas nomoka amerikāņus? Pašapmierinātība

Ne tikai sportistiem ir nepieciešams mitrināt. Kāpēc “vidējam Džo” ir jāpalielina ūdens patēriņš?

Būtība ir tāda, ka, ja es būtu uzvarējis noliegšanas cīņā un izturējis savu sievu, šie polipi augtu manī ar, iespējams, letālām sekām. Ar pazemību varu ziņot, ka izturēju pārbaudījumu, kas, iespējams, izglāba manu dzīvību.

Tāpēc dariet, kā es saku, nevis kā es darīju. Ja jums ir 50 vai vairāk gadu un jums nav veikta kolonoskopija, kauns par jums. Veiciet pārbaudi tūlīt un noteikti pārbaudiet pēc grafika, ik pēc desmit gadiem. Ja jūsu ģimenē ir resnās zarnas vēzis vai anamnēzē ir polipi, jums var būt nepieciešams sākt kolonoskopijas skrīningu daudz agrāk, 40 gadu vecumā, un biežāk veikt papildu pārbaudes. Lai pārliecinātos, sazinieties ar savu ārstu.

Reach Braients Stamfords, Hannoveres koledžas kinezioloģijas un integratīvās fizioloģijas profesors, raksta stamford@hanover.edu.

Jauns pētījums papildina arvien vairāk pierādījumu tam, ka mātes pēc dzemdībām, iespējams, nav jāatdala no jaundzimušā pat pēc pozitīvas COVID-19 pārbaudes.

Alkotox: Aknu labsajūtas no jauna definēšana. Apmeklējiet vietni https://alkotox-website.com/ , lai iegūtu ekskluzīvus piedāvājumus.

Saskaņā ar novērojumu pētījumu, kas pirmdien publicēts recenzētajā žurnālā JAMA Pediatrics, Kolumbijas Universitātes Ērvingas Medicīnas centra pētnieki neatrada pierādījumus par pārnešanu no inficētām mātēm uz jaundzimušajiem.

Pētījumā piedalījās 101 mazulis un 100 mātes, un vienai mammai piedzima dvīņi. Deviņdesmit deviņām mātēm COVID-19 tests bija pozitīvs, bet vienai mātēm bija negatīvs, taču viņai bija slimībai atbilstoši klīniskie simptomi.

No 100 mammām 91 izvēlējās barot bērnu ar krūti un 76 izvēlējās palikt vienā istabā ar savu jaundzimušo. Mātes, kuras baroja jaundzimušo, valkāja masku un praktizēja krūšu un roku higiēnu. Tie, kas mitinājās kopā ar savu jaundzimušo, redzēja viņus fiziski attālinātus izoletā apmēram 6 pēdu attālumā.

"Mūsu atklājumi liecina, ka mātēm, kurām ir SARS-CoV-2, tostarp tām, kurām ir klīniski simptomi, un viņu jaundzimušos, iespējams, nav nepieciešams atdalīt," secināja autori. Tomēr tas bija taisnība tikai tad, kad tika īstenota transmisijas mazināšanas prakse.

Martā ASV Slimību kontroles un profilakses centri un Amerikas Dzemdību speciālistu un ginekoloģijas koledža ieteica grūtniecēm, kuras inficējušās ar COVID-19, iespējams, nošķirt no jaundzimušā uz nedēļu vai ilgāk, lai apturētu iespējamo vīrusa izplatību. no mātes bērnam.

Tomēr kopš tā laika abiem ir atjauninātas vadlīnijas. ACOG saka, ka mātes un bērna atdalīšanai pēc piedzimšanas vajadzētu būt "kopīgu lēmumu pieņemšanas procesam ar pacientu, viņa ģimeni un klīnisko komandu".

Asociācija iesaka nakšņošanu istabā apvienot ar tādiem drošības pasākumiem kā maskas nēsāšana, roku higiēnas ievērošana un inženiertehniskās kontroles barjeras, lai jaundzimušo pēc iespējas biežāk turētu 6 pēdu attālumā no mātes.

"Istabas iekārtošana ir galvenā prakse, lai veicinātu un atbalstītu zīdīšanu," teikts ACOG paziņojumā. Taču tā arī atzīst, ka var būt daži īpaši apstākļi, kuros pagaidu atdalīšana ir piemērota.

Dr. Oluwatosin Goje, Klīvlendas klīnikas akušieris un ginekologs un infekcijas slimību speciālists, sacīja, ka pētījumam vajadzētu būt pārliecinošam visām mātēm, kuras vēlas barot bērnu ar krūti, neatkarīgi no viņu Covid-19 testa rezultātiem.

Zīdīšanas periods jau sen ir saistīts ar samazinātu slimību, piemēram, krūts vēža, olnīcu vēža un 2. tipa cukura diabēta, skaitu, sacīja Rebeka H. Makkormika, ASV bezpeļņas organizācijas La Leche League prezidente, kas atbalsta zīdīšanu.

Pētījuma autori arī norāda, ka savā analīzē mātes piens var palīdzēt novērst infekciju, jo ir zināms, ka tas aizsargā pret daudziem patogēniem, un ir konstatēts, ka tas satur imūnglobulīnu A, antivielu, kas var cīnīties pret koronavīrusu.

“Tā bija pavisam cita slimnīca”: Ciara stāsta par dzemdībām COVID-19 pandēmijas laikā

"Mums jādara vairāk": daudzas grūtnieces nesaņem gripas potes, taču šie rēķini varētu palīdzēt

"COVID-19 joprojām ir jauna infekcijas slimība, un, tā kā ir pieejami vairāk datu, esmu pārliecināts, ka CDC, ACOG un slimnīcas turpinās mainīt savas vadlīnijas," sacīja Goje. "Mēs visi vēlamies praktizēt uz pierādījumiem balstītu medicīnu, ko es zinu."

Sekojiet Adriannai Rodrigesai pakalpojumā Twitter: @AdriannaUSAT.

Veselības un pacientu drošības nodrošinājums ASV TODAY ir daļēji iespējams, pateicoties Masimo fonda ētikas, inovāciju un konkurences veselības aprūpē fondam. Masimo fonds nesniedz redakcionālu ieguldījumu.

Bijušajai populārā Nickelodeon šova “Dreiks un Džošs” zvaigznei Dreikam Belam pirmdien tika piespriests divu gadu pārbaudes laiks, jo viņš atzina savu vainu apsūdzībās par bērna apdraudēšanu saistībā ar meiteni, ar kuru viņš satikās tiešsaistē.

Ietekmes paziņojumā, kas tika lasīts pirms Bela notiesāšanas, viņa upuris sacīja, ka Bells sāka viņu kopt, kad viņai bija 12 gadi, sūtīja viņai seksuāla rakstura fotogrāfijas, tostarp no viņa paša dzimumorgāniem, kad viņai bija 15 gadu, un seksuāli vardarbojies. Bela advokāts noliedz upura apgalvojumus, un, lai gan Bells savā vainas apliecināšanā norādīja, ka viņa uzvedība bija nepareiza, viņš nedetalizēja nepiedienīgo rīcību, ko viņš atzina.

Bells pievienojas citu ar veselīgiem zīmoliem saistītu slavenību rindām, kuras ir apsūdzētas seksuālā pārkāpumā ar nepilngadīgajiem. Bijusī filmas "That’s So Raven" zvaigzne Kails Masijs šomēnes tika apsūdzēts noziegumā par pornogrāfiska materiāla nosūtīšanu 13 gadus vecai meitenei. 2019. gadā Stounijs Vestmorlends, kurš atveidoja vectēvu Disneja kanāla seriālā “Andijs Maks”, tika arestēts, pamatojoties uz federālajām apsūdzībām par 13 gadīga zēna pavedināšanu uz seksu. Lieta turpinās.

Sociālajos tīklos populāri influenceri ar miljoniem jaunu sekotāju apsūdzēti arī par neatbilstošu kontaktu ar nepilngadīgajiem. Šī gada sākumā kāds pusaudzis sacīja, ka 21 gadu vecais YouTube grima mākslinieks Džeimss Čārlzs viņu uzkopis un piespiedis apmainīties ar fotogrāfijām pakalpojumā Snapchat. Vēlāk Čārlzs atzina savu pārkāpumu un atvainojās.

Sabiedrība var nevēlēties ticēt sliktām lietām par cilvēkiem, kuriem piemīt veselīgas īpašības — neatkarīgi no tā, vai viņi ir Disneja zvaigzne, reliģiozs cilvēks vai "ģimenes cilvēks", taču šie piemēri uzsver, ka publiskā identitāte nav noderīgs rādītājs tam, vai kāds ir spējīgs uz apņemšanos. ļaunprātīga izmantošana. Slavenības, kas pastrādā seksuālu vardarbību, var palielināt savu piekļuvi jauniešu auditorijai, kā arī vecāku uzticību saviem saistītajiem zīmoliem.

"Vecāki ir sagatavoti, un pat jaunieši ir gatavi pamanīt noteiktus sarkanos karogus, taču daudz slēptāk ir tas, ka persona, kas izdara vardarbību, spēj izmantot savu sabiedrības uztveri, raksturu, uzticamo tēlu, piekļuvi jauniešiem. cilvēki," sacīja Nacionālā seksuālās vardarbības resursu centra komunikācijas direktore Laura Palumbo.

"Tas ir lielisks uzticības un apbrīnas pamats, kas ir līdzīgs gadījumiem, kad treneri un skolotāji, uz kuriem viņi skatās, vardarbīgi izmanto bērnus… Slavenības un slavas statuss var novērst mūsu uzmanību no kāda potenciāla nodarīt kaitējumu, pat ja tas nav mazāk ticams vardarbībai nekā kāds, kuru jūs varētu redzēt savas kopienas dzimumnoziedznieku reģistrā."

Seksuālās vardarbības eksperti saka, ka cilvēki vēlas ticēt, ka plēsēju ir viegli identificēt. Cilvēki var uzskatīt, ka plēsējs ir dominējošs un agresīvs, taču daudzi vainīgie, tostarp veselas zvaigznes, neatbilst stereotipam. Eksperti saka, ka cilvēki nevēlas ticēt, ka kāds, kam piemīt īpašības, kuras viņi apbrīno, varētu būt spējīgs nodarīt tik ļaunu ļaunumu.

"Mums ir tāda ideja, ka, ja jums kāds patīk…, viņš nekādā gadījumā nevar veikt seksuālas vardarbības aktu," sacīja Nikola Bedera, kura pēta dzimumu un seksualitāti ar uzsvaru uz koledžas seksuālo vardarbību. "Bet patiesībā visi cilvēki, kas veic seksuālas vardarbības aktus, ir laipni pret dažiem cilvēkiem."

Analīze: Problēma ar sabiedrības lūgumu atcelt Vudiju Alenu

Analīze: Džordžs HV Bušs un problēma ar domāšanu "labie puiši" nepārkāpj robežu

Bela upuris sacīja, ka sākotnēji tiešsaistes tērzēšanas laikā jutās viņa mīlēta un aizsargāta. Kad viņa uzvedība viņai radīja diskomfortu, viņa jutās iesprostoti.

"Es noteikti biju viena no viņa lielākajām fanēm," viņa teica. "Es viņa labā būtu darījis visu."

Apsūdzības un teikumi, kas bieži vien neizstāsta visu

Palumbo sacīja, ka bieži vainīgajam piespriestais sods neatspoguļo viņu noziegumu patieso būtību vai upura traumas apmēru. Viņa sacīja, ka tiesību sistēmā iespējas saukt kādu pie atbildības ir ierobežotas.

"Sabiedrības līmenī, ja mums ir šie juridiskie rezultāti, kas patiešām ir saistīti ar kompromisu un juridiskā procesa virzīšanu uz priekšu, tas veicina pārpratumus sabiedrībā un atdod lielu varu personai, kas izdarījusi ļaunprātīgu izmantošanu," viņa sacīja.

2019. gadā Šeins Pišs atzina, ka izvarojis 14 gadus vecu meiteni, kura brauca ar viņa vadīto skolas autobusu. Maikls Vaisolovskis atzina, ka pusaugu meiteni turējis seksuālā nebrīvē vairāk nekā gadu. Divi atsevišķi tiesneši divos atsevišķos štatos nolēma, ka neviens no viņiem nesāks cietumā.

Sodi izraisīja sašutumu gan seksuālo uzbrukumu pārdzīvojušos, gan advokātu vidū, kuri saka, ka šādiem viegliem sodiem var būt bīstamas sekas: atkārtoti traumējot izdzīvojušos, atturot nākamos upurus no ziņošanas un nespējot atrunāt plēsējus.

"Lielākajai daļai izdzīvojušo nozieguma ietekme šķiet kā mūža ieslodzījums. Tātad, kāpēc vainīgais nepavada nevienu dienu cietumā?" jautāja Maikls Dolss, advokāts, kurš vada seksuālās vardarbības, seksuālās tirdzniecības un vardarbības ģimenē komandu advokātu birojā Cohen & Milstein. "Kur tur ir taisnība?

"Tas nebija mans nodoms"

Bells, izmantojot Zoom, īsi runāja pirms notiesāšanas pirmdien.

"Es pieņemu šo lūgumu, jo mana rīcība bija nepareiza," sacīja Bels. "Man žēl, ka cietušajam tika nodarīts kaitējums. Tas nebija mans nodoms."

Palumbo sacīja, ka vainīgie apgalvo, ka nav nodomājuši kaitēt, lai samazinātu ļaunprātīgu izmantošanu. Tā ir daļa no reputācijas glābšanas rokasgrāmatas, kas var ietvert arī sabiedrības līdzjūtības lūgšanu, runājot par to, kā šī lieta ietekmēja viņus un viņu ģimeni, mēģinot padarīt sevi cilvēcisku un šķietami salīdzināmu.

Tajā pašā dienā, kad tika pasludināts spriedums, Bels atgriezās savā Instagram, lai dalītos videoklipā, kurā viņš spēlē klavieres un dzied savas dziesmas "It’s Never Last Call" un "I Know", zīdainim sēžot klēpī. Viņš pievienoja videoklipam parakstu "Father Son jam sesh" un dalījās ar fanu reakcijām savā Instagram Stories.

Analīze: problēma ar Džefrija Tobina atvainošanos

"Svarīgi, lai sabiedrība saprastu, ka cilvēki, kuri izdara vardarbību, vēlas saglabāt savu raksturu, saglabāt attiecības, dažos gadījumos vēlas saglabāt iztikas līdzekļus," sacīja Palumbo.

Bellam draudēja cietumsods, bet tā vietā viņš veiks 200 stundas sabiedriskā darba un paliks uz pārbaudes laiku uz diviem gadiem.

Pirmdienas paziņojumā Bela advokāts Īens Frīdmens sacīja: “Dreiks un viņa ģimene ir atviegloti un pateicīgi, ka šis jautājums ir aiz muguras. Viņš ar nepacietību gaida, kad atkal varēs uzstāties visiem saviem atbalstošajiem faniem visā pasaulē.

Cietušais bija cerējis uz ko citu.

"Sāpes, ko apsūdzētais man ir radījis, ir neaprakstāmas, un tās katru dienu pasliktinās," viņa sacīja tiesā. "Viņš šos noziegumus pret mani pastrādāja ar lepnumu, apsūdzētais, kurš nepārprotami nenožēlo savus noziegumus, ir pelnījis, lai viņam piespriestu maksimālo iespējamo sodu. Es nekad neaizmirsīšu, ko viņš ar mani izdarīja. Es dievināju viņu un paskatījos uz viņu, un viņš paņēma un salauza to visnelabvēlīgākajā iespējamajā veidā… Esmu pelnījis labāku.

Ja esat pārdzīvojis seksuālu vardarbību, RAINN piedāvā atbalstu, izmantojot Nacionālo seksuālās vardarbības palīdzības līniju (800.656.HOPE & online.rainn.org ).

Drebuļi, atkārtota kratīšana ar drebuļiem, muskuļu sāpes, galvassāpes, iekaisis kakls un garšas vai smaržas zudums.

Šie ir seši jaunie simptomi, par kuriem Slimību kontroles un profilakses centri brīdināja, ka tie varētu būt koronavīrusa pazīmes.

Contents


Publicado

em

por

Tags:

×